e
Banner

Etiketler: balo projesi



Balo Projesi


Yayın: 15-10-2012
Kategori: Bir Bakışta
Etiketler: balo balo projesi proje

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Batı Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş tarafından hayata geçirilecek olan Batı Anadolu Lojistik Organizasyonlar Projesi (BALO), Türkiye’nin 500 milyar dolarlık ihracat hedefine katkı sunacak kilometre taşlarından biri olacak görülüyor.





BALO, Anadolu ile Avrupa’yı demiryolunda buluşturacak



2011 yılında temelleri atılan ve Anadolu sanayicisi için Avrupa’ya demiryolu köprüleri kuracak olan BALO Projesi, milli bir organizasyon olma yolunda..





'BALO'nun kalbi Bandırma olacak'



92 ortaklı bir yapı olarak hayata geçirilen BALO projesi ülkenin coğrafi avantajlarını gözeterek ekonomik, çevreci, güvenilir alternatif taşıma modelleri ile lojistik sektörüne ivme ve Türk sanayisine rekabet gücü kazandıracak.





Türkiye'nin kalkınmasında BALO Projesi'nin önemi


Yayın: 24-12-2012
Kategori: Demiryolu

TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’yi yüksek gelir ligine çıkaracak on öncelikli adımın beşincisinin Büyük Anadolu Lojistik Projesi ve Londra - İslamabad Treni projesi olduğunu belirtti.





Anadolu’nun demiryollarında BALO heyecanı


Yayın: 28-12-2012
Kategori: Demiryolu

“BALO ile taşımacılığımızın %90’ını ekonomik, güvenli, dakik ve çevreci bir model olan demiryolu ile gerçekleştirerek, Anadolu sanayicisini hedeflerine taşırken, demiryollarının Anadolu’da etkin kullanımını sağlayarak demiryolu taşımacılığı sektörüne de katkı sağlayacağımız inancındayız.” 





Sanayicilerin lojistikteki gövde gösterisi BALO çığ gibi büyüyor


Yayın: 21-01-2013
Kategori: Demiryolu

Türkiye’de demiryolunu taşımacılığını yeni bir noktaya taşıyacak, ayrıca Anadolu sanayicisinin Avrupa’daki rekabet gücünü artıracak olan BALO, 93 ortağıyla geri sayıma başladı.